اقامت استرالیا مهاجرت به استرالیا ️ وکلای مهاجرت بین الملل IIL-همیار مهاجرت

به طور حدودی از سال 1945 تا به الان بیش از 7.5 میلیون نفر در این کشور مستقر شدند و در نتیجه 30 درصد از مردم استرالیا، متولد در کشوری دیگر هستند. استرالیا در سال‌های اخیر بطور متوسط سالانه 170 هزار مهاجر را اسکان داده و همچنین در هر سال بین 250 تا 300 هزار ویزای اقامت کوتاه مدت (ویزای دانشجویی و ویزای موقت کار) صادر نموده است. در طی سالیان اخیر، استرالیا در کنار کانادا به عنوان مهاجر پذیر ترین کشورهای جهان تلقی می‌شوند. هزینه ویزا که برای هر مسیر متفاوت 40 الی 7 هزار دلار استرالیا، هزینه مدرک زبان، هزینه وکیل و هزینه های ترجمه و تمکن مالی، از میزان هزینه لازم جهت مهاجرت به استرالیا می باشد. ویزای ساب کلاس 820 یک ویزای پارتنر موقت است که به شما اجازه می دهد در استرالیا زندگی کنید.

در خاک استرالیا تنوع بالایی از مدارس و دانشگاه‌ها وجود دارد که از آخرین متدهای روز دنیا برای تعلیم و تربیت دانش آموزان و دانشجویان استفاده می‌کنند. همچنین تنوع بالا برای انتخاب رشته وجود دارد و دانشجویان پس از تحصیل به سادگی وارد بازار کار خواهند شد. اولین موضوعی که در مورد شرایط زندگی در استرالیا وجود دارد، میزان درآمد مردم این کشور است. طبق آمارهای به دست آمده، در 12 ماه گذشته میانگین درآمد در استرالیا حدود 2.6 درصد افزایش داشته است که بهبود نسبی محسوب می‌شود. البته که میزان درآمد افراد با توجه به نوع شغل، میزان سابقه کاری، شهر محل سکونت و میزان تحصیلات اندکی متفاوت خواهد بود.

در دپارتمان مهاجرت به استرالیا ما انواع ویزای استرالیا را از ویزای تجاری و سرمایه گذاری گرفته تا ویزا های اسپانسرشیپ خانواده پوشش می دهیم و بعد از سالها کار موفق همچنان تلاش داریم که بهترین نتیجه ها را برای شما رقم بزنیم. کشور استرالیا یکی از گران ترین کشور ها در میان کشور های مهاجر پذیر محسوب شده و جهت زندگی در این کشور نیاز به تمکن مالی و مناسب می باشد. هزینه های مهاجرت به استرالیا به تناسب هر روش و هر شخص متغیر بوده و ابتدا باید روش مورد نظر را انتخاب کرده و هزینه های آن را محاسبه کرد. به عنوان مثال جهت مهاجرت تحصیلی به استرالیا در ابتدا باید دانشگاه مورد نظر و شهر محل تحصیل را انتخاب کرد و سپس هزینه ها را می توان بررسی نمود.

در حالی که مهاجرت به استرالیا همراه با والدین مهاجر برای فرزندان یک گزینه است، گاهی اوقات کودکان جداگانه مهاجرت می کنند. همچنین ویزاهایی برای کودکان زیر 18 سال برای افرادی که در استرالیا با ویزای دانشجویی، کارگری یا تجاری موقت هستند، در دسترس است. با توجه به وضعیت مطلوب اقتصادی استرالیا، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یا ثبت شرکت در استرالیا ریسک چندان بالایی برای علاقه مندان این روش نخواهد داشت. از طرفی دولت استرالیا از کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی برای ورود سرمایه به این کشور استقبال قابل توجهی می کند. هرچند متقاضیان سرمایه گذاری در استرالیا در ابتدا ویزای موقت این کشور را دریافت می کنند، اما با گذشت چند سال و کسب تجربه کافی می توانند اقامت دائم این کشور را برای خود و خانواده به دست آورند. مهاجرت به استرالیا با روش های متعددی امکان پذیر می باشد که متقاضیان می توانند با هر کدام از روش های ذکر شده به اقامت استرالیا دست یابند اما تنها برخی از این مسیرها ویزای اقامت دائم استرالیا را برای متقاضی به همراه خواهند داشت.

هزینه مهاجرت با ویزای تلنت چقدر است؟

ویزایی که به گاردین این دانش‌آموزان اختصاص پیدا می‌کند ویزای ساب‌کلاس ۵۹۰ است. کوتاه‌ترین زمان ممکن به ویزاهای موقت working holiday در این کشور اختصاص دارند که ۴۵ روزه اعطا می‌شوند. بنابراین توصیه ما این است که قبل از هر اقدامی ابتدا درباره وکیل تحقیق کنید، با وی یک جلسه حداقل یک ساعته برای مشاوره داشته باشید و درنهایت تاکید کنید که شخص وکیل امور شما را انجام دهد. حتی اگر یک روز از سن متقاضی گذشته باشد دیگر امکان ارسال پرونده و چانه‌زنی وجود ندارد. خب حالا که با استرالیا به طور مختصر آشنا شدید، برویم و موضوع مهاجرت به این کشور را بررسی کنیم.

  • به همین دلیل باید به نوع ساب کلاس ویزا در هنگام ثبت درخواست دقت کرد تا هنگام اقامت مشکلی برای والدین متقاضی ایجاد نشود.
  • استرالیا برای جذب افراد متخصص و دارای مهارت، انواع ویزاهای مهارتی و کار را معرفی کرده است تا از طریق آنها بتواند نیاز خود به نیروی کار متخصص و باتجربه را تأمین نماید.
  • البته که سخت‌تر شدن مراحل به معنای ناممکن بودن مهاجرت به این کشور نیست.
  • به دلیل فاصله زیاد این کشور از دیگر کشورها در سراسر جهان، هزینه سفرهای خارجی از استرالیا بسیار بالا است.

بهترین راه برای طی کردن فرآیند مهاجرت، استفاده از تجربیات و دانش یک وکیل مهاجرت به استرالیا است. لازم به ذکر است بدلیل شرایط فعلی و تعطیلی بسیاری از کسب و کار‌ها صدور این نوع ویزا هم به شدت با محدودیت از سمت این کشور روبرو است و بسیار سخت میتوانید برای دریافت این نوع ویزا اقدام کنید. از دیگر روش‌های گرفتن اقامت موقت و دائم در این کشور ازدواج با شهروند استرالیایی یا دارندگان اقامت دائم در این کشور می­باشد. در روشسرمایه‌گذاری ویژهمیزان دارایی متقاضی و شریک زندگی۵ میلیون دلار استرالیادر دو سال اخیر باشد. در روشسرمایه‌گذاری معمولیمیزان دارایی متقاضی و شریک زندگی۲.۵ میلیون دلار استرالیادر دو سال اخیر باشد. حهت اخذ این ویزا متقاضی باید۶۵ امتیازبدون کمک از اسپانسر و به صورت مستقل داشته باشد، سن فرد می‌بایستکمتر از ۴۵ سالباشد و باید مدرک زبانآیلتسبا نمره بالای ۶ارائه دهد؛ توجه داشته باشید که رشته‌های کامپیوتر در این زمینه به رتبه خوبی می­رسند.

مهاجرین سرمایه‌گذار نیز می‌توانند از این اقتصاد پایدار برای رشد سرمایه خود استفاده کنند. بخش اول که بزرگترین قسمت است و 50 درصد از سرمایه کلی متقاضی را تشکیل می‌دهد، باید به صورت متوازن در استرالیا سرمایه‌گذاری شود. در بخش دوم که 30 درصد از سرمایه اولیه فرد قرار می‌گیرد، شرکت‌های کوچک و تازه تاسیس استرالیایی سهم خواهند داشت. در 20 درصد باقی نیز باید سرمایه خود را برای سرمایه‌گذاری‌های پر ریسک آماده کنید. به همین دلیل نیز شرایط آن نسبت به سایر انواع ویزای مهارتی ساده‌تر است.

طبیعتا بسیاری از متقاضیان جهت اقامت استرالیا تمایل دارند قبل از اقدام از هزینه های زندگی در استرالیا مطلع شوند. به همین دلیل بر آن شدیم تا شرحی از هزینه های زندگی در استرالیا را خدمتتان ارائه کنیم. ویزای شریک برای نامزد (ها)، همسران و شرکای غیر عامل یا همجنس اتباع استرالیایی، مقیم دائم استرالیا و شهروندان واجد شرایط نیوزلند است. اولین شرط ویزای شریک این است که شواهدی را نشان دهید که رابطه شما واقعی و پایدار است و اینکه قصد دارید به طور دائم با هم زندگی کنید. تنها یک درخواست برای ویزای شریک ضروری است که شامل ویزای موقت و ویزای اقامت دائم است.

بنا بر این اگر به این نتیجه برسندکه مهارت شما در زمینه ای می باشد که در حال حاضر متخصصین آن در خود استرالیا بی کار هسنتد، به شما اجازه اقامت و مهاجرت به استرالیا را نخواهند داد. یکی دیگر از مزایای مهم مهاجرت به استرالیا سطح درآمد بالا در این کشور است. با توجه به اقتصاد قوی و رو به‌ رشد استرالیا این کشور جزو کشورهایی است که درآمد و حقوق در آن بالا است. البته باید توجه داشته باشید که هزینه‌های زندگی هم در این‌ گونه کشورها بالا است. استرالیا نیز به دلیل نرخ منفی رشد جمعیت و کمبود نیروی کار و نیروی متخصص در بازار، تمایل به پذیرفتن افراد مهاجر دارد تا بتواند نیروی لازم برای کار و زندگی را برای خود فراهم کند. این کشور یک کشور مهاجر پذیر است و روزانه ویزاهای مختلفی را صادر می‌کند و افراد بسیاری خانه دوم خود را در استرالیا می‌سازند.

برای اخذ این ویزا نیازی به انتقال سرمایه به استرالیا و داشتن مدرک آیلتس نمیباشد … در این حالت صحت رابطه دو فرد به صورت کامل مورد بررسی قرار خواهد گرفت و آن‌ها باید اثبات کنند که این رابطه‌ای واقعی بوده و فقط برای اخذ اقامت استرالیا صورت نگرفته است. متقاضیان پس از دریافت اقامت دائم، می‌توانند با گذشت ۴ سال برای دریافت تابعیت مجله خبری مهاجرت استرالیا درخواست دهند. ویزای کارآفرینی استرالیا از جمله برنامه های سرمایه گذاری این کشور می باشد. این ویزا ویزایی 4 ساله و موقت است که در صورت انجام تمامی تعهدات به ویزای دائم منجر خواهد شد. برای اقدام جهت دریافت این ویزا متقاضی باید ابتدا از طریق یکی از استانهای استرالیا اقدام نماید و سپس تائیدیه استرالیا را دریافت نماید.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار