آنها میتوانند از طریق ساب کلسهای 804، 884، 864، 173، 143، 103 و 870 اقدام کنند. برخی از ویزاهای نامبرده به صورت موقت و برخی تحت شرایطی همراه با اقامت دائم هستند. همسر بنده فوق لیسانس زبان فرانسه هستن از دانشگاه دولتی و حدود 14 سال سابقه کار دارن در زمینه های مختلف زبان فرانسه و انگلیسی . افرادی که اقامت استرالیا دارند، می توانند نقش حامی یا اسپانسر را ایفا کرده و اقامت موقت یا دائم استرالیا را برای اعضای خانواده خود نیز بگیرند. ویزاهایی که در این بخش صادر میشوند، ویزای خانواده استرالیا Family Visa نام دارند.
استرالیا به عنوان یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا، یکی از مطلوبترین کشورها برای سرمایهگذاری به شمار میرود. این کشور برنامههای متعددی را به منظور جذب سرمایهگذاران و کارآفرینان خارجی ترتیب داده است. متقاضیان باید ابتدا برای دریافت ویزای سرمایهگذاری و نوآوری تجاری موقت (ساب کلس 188) درخواست داده و پس از گذشت چندین سال سابقه موفق در استرالیا ویزای خود را تبدیل به حالت دائم (ساب کلس 888) آن کنند. از طریق این دو طرح افراد میتوانند در یکی از طرحهای سرمایهگذاری کشور استرالیا شرکت کرده، به اداره یک شرکت تجاری بپردازند و یا کسب و کار خود را راهاندازی کنند. مهاجرت سرمایهگذاری به استرالیا یکی از روشهای مناسب برای دریافت اقامت دائم این کشور است. اما در این راستا توجه فرمایید که در این روش برای استرالیا به طور کلی حوزههای معاملات املاک و مسکن و یا خرید بنگاههای اقتصادی و نمایندگیهای آنها به عنوان سرمایهگذاری معتبر شناخته نشده و نمیتواند منجر به دریافت اقامت دائم این کشور گردد.
ارز رایج این کشور، دلار استرالیا بوده و با نشان اختصاری AUD شناخته میشود. در ابتدای سال 2022 میلادی هر دلار استرالیا معادل 72 سنت آمریکا بوده است؛ یعنی هر دلار آمریکا معادل 1.39 دلار استرالیا. در پاسخ به این سوال که بهترین روش مهاجرت به استرالیا کدامند، نمیتوان پاسخ دقیقی داد و با توجه به شرایط متقاضی میتواند متفاوت باشد. لذا باید شرایط فرد متقاضی توسط متخصصین این حوزه بررسی شود تا مناسبترین شیوه برای مهاجرت مشخص شود. اما به طور کلی روشهایی مانند مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری و مهارتی و سرمایه گذاری در استرالیا از بهترین و پر طرفدارترین روشهای مهاجرت به این کشور هستند.
📣 قوانین مهاجرت به استرالیا با ویزای توریستی
مهاجرت به انمهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایهگذاری از جمله این روشها هستند. همچنین در مورد هزینهها، شرایط، مدارک و مزیتهای مهاجرت به این کشور و تمام نکات لازم برای اخذ اقامت استرالیا صحبت کردیم. مجله خبری مهاجرت برای دریافت این ویزای استرالیا باید طی 2 سال قبل از اقدام برای اخذ اقامت دائم در این کشور، حداقل یکسال حضور داشته باشید. همچنین باید سابقه مدیریت کسب و کار داشته باشید تا واجد شرایط محسوب شوید.
تجربه نشان داده که در مسیر مهاجرتی، مطمئنترین و منطقیترین کار، استخدام وکلای مهاجرتی است. اطلاعات به روز وکلای مهاجرتی، آشنایی آنها با پیچ و خمهای قانونی کشور مقصد و تجربه آنها در مواجه با پروندههای مشابه، میتواند راهگشا باشد. از کیفیت بالای آموزش گرفته تا اقتصاد پویا و فرصتهای کاری مناسب در استرالیا همه و همه میتوانند گواه این ادعا باشند که استرالیا برای مهاجرت مناسب است.
- کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان نقش نظارتی در رابطه با اجرای کنوانسیون 1951 مربوط به وضعیت پناهندگان دارد.
- البته در برخی از مناطق کوهستانی این کشور شاهد برف و آب و هوای بسیار سرد نیز خواهیم بود.
- البته برای دریافت این ویزا، باید حداقل مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا سرمایه داشته باشند و گردش مالی معادل با 3 میلیون دلار استرالیا حداقل 2 سال در 4 سال گذشته داشته باشند و دارایی خالص شما معادل 400 هزار دلار استرالیا در یک یا چند بیزینس باشد.
- دسته دیگر از روش مهاجرت به استرالیا برای سرمایه گذاری، سرمایه گذاری مادی است.
- اطلاعات به روز وکلای مهاجرتی، آشنایی آنها با پیچ و خمهای قانونی کشور مقصد و تجربه آنها در مواجه با پروندههای مشابه، میتواند راهگشا باشد.
اما به طور کلی ویزای کارآفرینی وویزای گلوبال تلنت استرالیااز سریعترین راههای مهاجرت به این کشور است. برای کارآفرینی در استرالیا متقاضی در صورتی که سرمایه مورد نیاز را داشته باشد و بتواند کسب و کاری سودآور در استرالیا تأسیس کند، میتواند اقامت دائم این کشور را نیز دریافت نمایید. در صورتی که فرد متقاضی دارای شهرت بین المللی در زمینه خاصی باشد، مسیر ویزای گلوبال تلنت برای وی بهترین و سریعترین راه دریافت اقامت است. ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس 188 یک ویزا با شرایط امتیاز بندی است و شما باید بتوانید یک حداقل امتیاز را کسب کنید تا بتوانید برای آن اقدام کنید. از این رو ما به شما حداقل شرایط لازم برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری را معرفی میکنیم. از این رو در ادامه با امتیاز آیتمهایی مانند سن، سطح زبان، مدرک تحصیلی، میزان دارایی شما در ایران و میزان ترنول کسب و کار شما را بررسی میکنیم.
جزییات هزینه ی هر ویزا را می توانید در بخش ویزاهای استرالیا شادا مشاهده کنید. در حالت کلی هزینه ویزاهای مهارتی بسته به وضعیت تاهل و عنوان شغلی شما می تواند حدود 250 تا 350 میلیون تومان باشد. همچنین هزینه ویزاهای سرمایه گذاری و تجاری حدود 500 میلیون تومان و هزینه ویزای تلنت حدود 200 میلیون تومان است و در مورد ویزاهای تحصیلی هم بسته به اینکه فرد موفق به گرفتن فاند می شود یا خیر متفاوت خواهد بود.
ساب کلاس 132 برای دریافت اقامت دائم
امروزه مهاجرت تحصیلی و پس از آن کاری به خصوص برای ایرانیان از رایجترین روشهای مهاجرت به کشور استرالیا هستند. در ادامه مقاله با ما همراه شده تا تمامی اطلاعات مورد نیاز در زمینه مهاجرت به استرالیا را شرح دهیم. بنا به شرایط سنی، تحصیلی و شغلی شما، روش های متفاوتی برای مهاجرت به استرالیا می تواند وجود داشته باشد.