شرایط مهاجرت به استرالیا و هزینه‌ انواع ویزاها کانگروز-همیار مهاجرت

توجه داشته باشید که حداقل نمره زبان مورد نیاز برای اخذ این ویزا آیلتس 6 و یا 64 تافل است. اگرچه پس از پایان این دوره، امکان تمدید ویزا وجود ندارد، اما متقاضیان می‌توانند با استخدام در موقعیتی شغلی و در دست مجله خبری مهاجرت داشتن قرارداد کاری برای ویزای بلند مدت کاری استرالیا و اقامت دائم آن اقدام کنند. افراد نخبه و مستعد می‌توانند از طریق ویزای نخبگان و استعدادهای درخشان (سابکلس 124 و 858) اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند.

وکلای مهاجرت ایران به عنوان عضوی از انجمن مهاجرت استرالیا افتخار دارد در کلیه ویزا های اقامت استرالیا خدمات تخصصی و کامل ارائه دهد. IIL با تجربه عمیق و حضور طولانی مدت خود در حقوق مهاجرت استرالیا عرضه بهترین خدمات مهاجرت به استرالیا را تضمین می کند. 3- اگر مدارک تحصیلی و یا فنی حرفه ای شما توسط سازمانهای ارزشیابی مدارک در استرالیا مثبت ارزشیابی گردید و جواز مورد نظر را کسب نمودید می توانید وارد مرحله بعدی کار شوید.

ویزاهای کاری این کشور اغلب با توجه به میزان تحصیلات، مهارت‌های فردی، تجربه کاری و مدرک زبان سنجیده و نوع آن مشخص می‌شود. افراد متقاضی در صورت پذیرفته شدن، می‌توانند وارد خاک استرالیا شده و اقامت کاری دریافت کنند. ویزای ۱۸۹ استرالیا و ویزای ۱۹۰ استرالیا به افرادی تعلق می گیرد که قصد از طریق نیروی کار و تخصص و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می گردند. اداره مهاجرت به استرالیا ویزاهایی متفاوتی برای افراد متقاضی مهاجرت به این کشور ارائه می‌دهد. همانطور که در مطالب به آن اشاره کردیم، سریع‌ترین و بهترین راه مهاجرت به استرالیا برای هر شخص متناسب با شرایط وی متفاوت است.

  • اقامت این کشور به شما این امکان را می‌دهد که اسپانسر افراد خانواده مثل پدر و مادر و خواهر و برادر شوید و یا اگر با شخصی ازدواج می‌کنید ایشان را نیز به همراه خود به استرالیا بیاورید.
  • در ویزای ۴۸۹، دولت استرالیا یک ویزای موقت ۴ ساله به متقاضی اعطا می نماید که برای تبدیل آن به اقامت دائم، فرد باید طبق تعهدش، مدت ۲ سال در یک استان کم جمعیت تعیین شده زندگی کند و یکسال از این زمان را به صورت تمام وقت در آنجا کار کند.
  • دریافت اقامت استرالیا و مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری و راه انداختن تجارت و کسب و کار در این کشور بسیار محبوب و معمول است.
  • ویزای ۴۸۹، برای متقاضیانی است که نتوانستند از طریق دو ویزای فوق امتیاز لازم را به دست آورند.

همسر و یا شریک زندگی شما تابعیت کشور استرالیا را داشته باشد و یا حداقل اقامت وی تثبیت شده باشد. همچنین کارآفرینان باید برنامه کاری خود را به صورت کامل جهت فعالیت تجاری خود در استرالیا را به اداره مهاجرت ارائه دهند. حداقل دارایی متقاضی و شریک زندگی آنان باید 1،250،000 دلار استرالیا باشد که این دارایی تاکنون با نرخ دلار دولتی محسوب می شود. جهت اطلاع از انواع دیگر ویزا ها در استرالیا به صفحه انواع ویزای استرالیا مراجعه فرمایید.

کشور استرالیا سالهاست که در لیست مهاجر پذیرترین کشورهای دنیا قرار دارد از این رو مقصد محبوبی برای مهاجران ایرانی برای اخذ اقامت به حساب می‌آید. یکی از زمینه‌هایی که در عین برخی از شباهت‌ها، دو کشور را از یکدیگر متمایز می‌سازد، حوزه سیاست‌ها و فرآیند مهاجرتی است. اگرچه هر دو کشور انواع روش‌های مهاجرتی همچون مهاجرت تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری و خانوادگی را ارائه می‌دهند، اما هر کدام شرایط و ضوابط مختلفی داشته که موجب می‌شود متقاضیان متفاوتی را به خود جذب کنند.

نمره زبان برای مهاجرت به استرالیا

به همین دلیل بر آن شدیم تا شرحی از هزینه های زندگی در استرالیا را خدمتتان ارائه کنیم. تمام افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند باید همانند تمام کشورهای دیگر از قوانین و مقررات آن کشور تبعیت نمایند و شرایط و قوانین آن را در روش های متعدد کسب اقامت و تابعیت بررسی کنند. شرایط اخذ تابعیت از طریق تولد در استرالیا به نحوی نیست که کودکان بتوانند به محض تولد تابعیت و شهروندی استرالیا را به دست آورند، چرا که اخذ تابعیت از طریق تولد در استرالیا شامل رعایت برخی از موارد زیر می شود. کانادا از جمله کشوهای مهاجر پذیریست که بستر مناسبی برای کار، زندگی، تحصیل و… برای ایرانیان است. در اکثر روش های مهاجرتی کانادا از ابتدای کار اقامت دائم این کشور فوق العاده را کسب می کنید.

هزینه لازم برای مهاجرت به استرالیا

لازم به ذکر است که هزینه درمان در بیمارستان‌های دولتی تحت این پوشش درمانی به صورت کاملا رایگان محاسبه می‌شود. علاوه بر بیمه دولتی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی نیز در استرالیا اقدام به ارائه بیمه درمانی می‌کنند. افراد می‌توانند علاوه بر بیمه دولتی، برای برخورداری از پوشش درمانی بیشتر، بیمه خصوصی را نیز دریافت کنند. همچنین برخی از بیمارستان‌ها و متخصصین نیز هستند که به طور خصوصی فعالیت کرده و شامل بیمه درمانی سراسری نمی‌شوند. بنابراین افرادی که قصد استفاده از بیمه درمانی دولتی را دارند تنها می‌توانند به بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و متخصصین دولتی مراجعه کنند.

شرایط مهاجرت به استرالیا برای هر متقاضی می‌تواند کاملا منحصر به فرد باشد. بهتر است هر فردی بر اساس شرایطی که دارد، بهترین نوع ویزای خود را مشخص و با هدفگذاری روشن ، نقشه راه مهاجرتی خود را ترسیم کند. دولت استرالیا برای متقاضیان مهاجرت به این کشور به دو صورت، اقامت دائم و موقت استرالیا را اعطا می‌کند که این افراد بسته به شرایط خود یکی از این حالت‌های اقامت را دریافت می‌کنند.