شرایط مهاجرت به استرالیا و هزینه‌ انواع ویزاها کانگروز-همیار مهاجرت

افراد می توانند در صورت ازدواج با تبعه و شهروند استرالیایی تابعیت این کشور را به دست آورند. اما باید در نظر داشت که طبق قوانین کشور استرالیا، تابعیت این کشور از همان ابتدا به متقاضی تعلق پیدا نمی کند. راههای مهاجرت به استرالیا تنوع بسیار زیادی دارند این کشور ویزاهای متنوعی را برای افراد با شرایط متفاوت تدارک دیده است تا هر فرد یا گروهی بتوانند بهترین روش مهاجرت به استرالیا را با توجه به شرایط خود انتخاب کنند. بهترین مسیرهای مهاجرت به استرالیا از دیدگان متقاضیان مهاجرت به این کشور روش‌های اسکیل ورکر هستند اما به طور کلی برترین روش مهاجرتی تنها با توجه به شرایط هر فرد قابل انتخاب هستند. در این روش مهاجرتی شخص متخصص و ماهر باید توسط اسپانسر کاری خود ، یعنی شرکتی که برای آن مدت ۲ سال کار کرده است برای دریافت اقامت دائم استرالیا کاندید شود.

در صورت درستی انجام روال کار ، فرد می‌تواند از اقامت دائم برخوردار شود. یکی از راحت ترین راه های مهاجرت به استرالیا اخذ ویزای تحصیلی استرالیا میباشد. این کشور به سرمایه گذاران و کارآفرین‌ها اجازه سرمایه‌گذاری می‌دهد و از این طریق نیز می‌توان درخواست اقامت کرد و فرزندان هم از تسهیلات آموزشی و سلامت برخوردار شوند. مهاجرت به استرالیا، به دلیل پایین بودن نرخ بیکاری و تورم، وجود پیوندهای قوی با اکثر کشورهای قدرتمند جهان و بهره‌مندی از نیروی کار متخصص ، مهاجرتی موفق خواهد بود.

البته توجه داشته باشید که کودکی که در خاک استرالیا متولد شود اما پدر مادر او ناشناخته باشند؛ یعنی رها شده و بی‌هویت باشد، در این حالت استثنائا باز کودک می‌تواند شهروندی استرالیا را در راستای جلوگیری از بی‌هویتی اخذ نماید. فرزندانی که به عنوان شهروند استرالیا و یا دارنده اقامت دائم در این کشور ساکن بوده و می‌خواهند برای والدین خود در خارج از استرالیا دریافت ویزا کنند. آن‌ها می‌توانند از طریق ساب کلس‌های 804، 884، 864، 173، 143، 103 و 870 اقدام کنند. برخی از ویزاهای نامبرده به صورت موقت و برخی تحت شرایطی همراه با اقامت دائم هستند. این سیاست برای سال‌های متمادی دنبال می‌شد و در دوران پس از جنگ جهانی دوم موجب افزایش جمعیت اروپایی در کشور استرالیا گشت. در نهایت در دهه 1970 سیاست جدید چندفرهنگ گرایی جایگزین شده و فرصت جدیدی برای مهاجران غیر سفید پوست فراهم ساخت تا در این کشور ساکن شوند.

به تعبیر بسیاری از افراد این روش از مهاجرت بسیار مناسب و منطقی می باشد چرا که افراد می توانند با ورود سریع به خاک استرالیا، با بالا بردن سطح تحصیلات خود و با شناخت کاملتری از شرایط کشور استرالیا اقدام به کار پس از تحصیل در این کشور نمایند. البته یکی از نقاط قوت تحصیل در استرالیا برای متقاضیان بین المللی کار در حین تحصیل و اقامت پس از تحصیل در این کشور می باشد. از دیگر مزیت های مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل می توان به عدم محدودیت در مقاطع تحصیلی اشاره داشت. از این رو دانش آموزان و دانشجویان به راحتی می توانند در مدارس، کالج ها و دانشگاه ها ادامه تحصیل دهند. دانشجویان بین المللی می توانند در بیش از 1200 موسسه آموزشی در بیش از رشته تحصیلی به تحصیل ادامه دهند.

استرالیا برای زندگی و مهاجرت:

مهم‌ترین دلایل پذیرش مهاجرین در استرالیا در سال‌های اخیر؛ کاهش نرخ رشد جمعیت، کمبود نیروی متخصص در بازار کار و افزایش نرخ پیری جمعیت در این کشور است. روش‌های مجله خبری مهاجرت تقریباً متنوع است و به‌عنوان یکی از کشورهای مهاجرپذیر، ویزاهای مختلفی را در حوزه‌های کاری، سرمایه‌گذاری ، تحصیلی و … صادر می‌کند. مهاجرت تحصیلی و کاری پرطرفدارترین روش‌های مهاجرت به استرالیا محسوب می‌شوند اما قطعا اگر شرایط مالی شما برای ویزای سرمایه‌گذاری کافی باشد، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری آسان‌ترین راه برای مهاجرت است. مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا با توجه به برنامه مهاجرتی و نوع ویزا متفاوت است اما برخی مدارک عمومی هستند و در تمامی روش‌های مهاجرتی به آن‌ها نیاز دارید.

  • با ما در این مطلب همراه باشید تا شرایط مهاجرت به این کشور را بررسی کنیم.
  • اگرچه اکثر وکلای خوب مهاجرت بسیار سرشان شلوغ است اما شما می توانید با مراجعه به دفتر آنها مشاوره دریافت کنید.
  • البته ناگفته نماند که برخی از ویزاها مانند ویزاهای مهارتی یا اسکیل ورکر طبق سیاست‌های دولت استرالیا، در اولویت پردازش در اداره مهاجرت این کشور قرار گرفته‌اند.
  • کشور استرالیا هر ساله مشاغل مورد نیاز خود را از لیستی که به سه دسته مشاغل بلند مدت، کوتاه مدت و منطقه ای تقسیم می شود، ارائه می دهد.
  • قابل ذکر است که متقاضیان در این نوع ویزا باید حداقل 65 امتیاز را به دست آورند.

زیر مجموعه‌های هر یک از این روش‌ها به قدری زیاد است که توصیه می‌کنیم پیش از انتخاب شیوه مهاجرتی خود، حتما با بررسی کامل شرایط خود از وکلای مهاجرتی شرکت ادیسه مشورت بگیرید تا بتوانید بهترین شیوه مهاجرتی را انتخاب کنید. در این مقاله همه چیز را درباره مهاجرت به استرالیا، از راه های مهاجرت خانوادگی به استرالیا گرفته تا ویزاهای کاری موقت و دائم بررسی خواهیم کرد. است که طی سالیان اخیر با برنامه‌های مهاجرتی متنوع خود توجه عده زیادی را به خود جلب کرده است. مهاجرت به استرالیا می‌تواند تبدیل به یکی از تصمیمات رویایی در طول زندگی افراد شود؛ اما تنها در صورتی که افراد با حقایق مهاجرت به استرالیا آشنا شوند و آگاهانه و بر اساس نیازهایشان برای انتخاب روش مهاجرت خود تصمیم بگیرند. خرید خودرو در هنگام تحصیل شاید اندکی منطقی به نظر نرسد؛ زیرا خرید بنزین 1.5 دلار استرالیا به ازای هر لیتر هزینه نسبتا سنگینی محسوب می‌شود.

ویدئـو و فـایل صـوتی معرفی دانشگاه ملی استرالیا

چنانچه تصمیم گرفته اید که از خدمات ما برای عزیمت به کشور استرالیا استفاده کنید، مطمئن باشید که ما بهترین شرایط مهاجرتی را به شما پیشنهاد خواهیم داد و در تمامی این مسیر، همراه شما هستیم. مهاجرت کاری به استرالیا مهاجرت کاری به استرالیا با اخذ ویزای کاری این کشور انجام می شود که با دریافت این نوع ویزا اجازه اقامت در استرالیا به صورت موقت یا دائم را خواهید داشت. به خصوص که در مسیر مورد بحث تفاوت‌های بسیار و واضحی در زمینه سطح اعتبار مدرک تحصیلی اخذ شده از ایران و در نتیجه زیر سوال رفتن تخصص و تحصیل شخص وجود دارد. متقاضیان مهاجرت تحصیلی، شغلی، کارآفرینی و…باید مدارک مالی، حساب بانکی، سوابق تحصیلی، شغلی، مدارک هویتی، مدرک زبان، گواهی‌های فنی حرفه‌ای و دستاوردهای علمی و کاری بدست آمده‌ی خود، مدارک تمکن مالی و… باید توجه داشت که هر کدام از روش‌ها ممکن است مدارک بیشتری را با توجه به فرآیند پذیرش خود الزام نمایند.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

با این ویزا هم اقامت دائم به شما تعلق می‌گیرد اما نکته مهم این است که در ازای دو سال کار و زندگی در یک ایالت، می‌توانید 5 امتیاز دیگر را کسب کنید. «ادیسه» یک شرکت مهاجرتی است که در سال 2004 با افتتاح دفتر ونکوور، به طور رسمی فعالیت خود را در زمینه مشاوره امور مهاجرت در کشور کانادا شروع کرد. در همان سال به منظور سهولت در ارائه خدمات و تسریع پروسه های مهاجرتی -پس از اخذ مجوز کاریابی بین المللی- دفتر تهران نیز افتتاح شد. ویزاهای کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری دو نوع ویزای دیگر هستند که نسبت به ویزاهای اسکیل ورکر شرایطشان آنچنان سخت‌گیرانه نیست اما در عوض به سرمایه اولیه بیشتری نیاز دارند. ویزای پناهندگی به افرادی تعلق می‌گیرد که در کشور خود امنیت جانی ندارند.

2 الی 4 سال قبل از درخواست برای ویزای Business Talent Visa متقاضیان باید مالکیت یک یا چند شغل که ارزش آن حداقل 400 هزار دلار استرالیا باشد را داشته باشند. حداکثر طی 2 سال پس از ورود به کشور استرالیا حداقل مبلغ 400 هزار دلار را در بیزینسی در این کشور سرمایه گذاری انجام دهد. الزامی است که سن متقاضیان در زمان اقدام برای مهاجرت کاری به استرالیا بین 18 الی 50 سال باشد. استرالیا دارای بهترین بستر برای جذب سرمایه‌های خارجی است و این موضوع را در بحران‌های مالی سال‌های اخیر به خوبی نشان داده است. بحران‌هایی که حتی اقتصاد کشورهایی مثل ژاپن، آلمان و آمریکا را با مشکل روبه‌رو کرد، با تمهیدات دولت استرالیا و به لطف نظام اقتصادی پویا این کشور، سرمایه‌داران هیچ‌گونه کاهشی در سرمایه خود احساس نکردند.

متقاضی که قصد دارد برای ویزای گلوبال تلنت استرالیا اقدام نماید می بایست ثابت نماید که حضورش در استرالیا سودمند خواهد بود و نقش موثری در استرالیا خواهد داشت. متقاضیانی که موفق به اخذ این ویزا شوند می توانند همزمان همراه با همسر و فرزندان زیر 23 سال خود وارد استرالیا شوند. مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی ممکن است توسط افرادی که بدون تحقیق و با عدم آگاهی به روش های قانونی اقامت استرالیا اقدام به چنین کاری می‌کند انجام شود و این افراد از وجود خطر ها و زیان های مالی و جانی آن کاملاً بی اطلاع می باشند.