مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا در سال 2023- موسسه مهاجرتی شادا-همیار مهاجرت

زمانی‌که یک فرد برای یک ویزه در خارج از استرالیا درخواست می‌دهد، برای تمام انواع یا کلاس‌های فرعی ویزای بشردوستانه مد نظر گرفته می‌شود. این یعنی افراد مجبور نیستند که نام یک کلاس فرعی خاص را تحت این پروگرام تعیین کنند. دولت استرالیا می‌تواند به افراد ویزه پناهندگی نوع فرعی 203 که یک ویزه فوری بوده و برای افراد تحت تعقیب و تهدید جدی صادر می‌شود، در نظر بگیرد. لازم به ذکر است که ویزای پناهندگی نوع فرعی 204 در اختیار زنانی قرار می‌گیرد که در خارج از کشور محل اقامت شان زندگی کرده و در معرض خطر و تحت اذیت و آزار جنسی جدی قرار داشته و از سوی کسی حمایت نمی‌شوند؛ ویزه این گروه از افراد با سرعت بالاتری مورد بررسی قرار می‌گیرد. در این روش مهاجرتی شخص متخصص و ماهر باید توسط اسپانسر کاری خود ، یعنی شرکتی که برای آن مدت ۲ سال کار کرده است برای دریافت اقامت دائم استرالیا کاندید شود.

به همین دلیل خیلی از نیروهای کار از کشورهای مختلف دنیا راهی استرالیا می‌شوند. دریافت اقامت استرالیا به صورت دائم برای متخصصین و افراد ماهری که حداقل ۲ سال برای یک اسپانسر کاری تایید شده در استرالیا کار کرده باشند امکان پذیر است. اقامت دائم استرالیا برای این دسته از افراد امتیاز بزرگی محسوب می شود. دریافت اقامت استرالیا و مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری و راه انداختن تجارت و کسب و کار در این کشور بسیار محبوب و معمول است.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی

مجله خبری مهاجرت از طریق پناهندگی روشی است که به هیچ عنوان مورد تأیید نیست و توصیه نمی‌شود. زیرا این روش خطرات و زیان‌های مالی و جانی بسیاری را برای شما به همراه خواهد داشت. دولت استرالیا شرایط و قوانین سختی را برای دریافت اقامت از طریق پناهندگی وضع کرده است و این‌گونه پرونده‌ها با سخت‌گیری بیشتری از طرف افسرهای عالی سازمان ملل مورد بررسی قرار می‌گیرند. به همین دلیل با وجود روش‌های قانونی و ایمن متعدد استفاده از روشی مانند پناهندگی برای دریافت اقامت این کشور منطقی و عاقلانه نیست.

  • یکی از بزرگترین مزیت های کشور استرالیا، اقتصاد قوی این کشور می باشد.
  • همچنین برخی از بیمارستان‌ها و متخصصین نیز هستند که به طور خصوصی فعالیت کرده و شامل بیمه درمانی سراسری نمی‌شوند.
  • و برخی با سیتیزنی استرالیا می‌شناسند و باید بگوییم که فرقی ندارد و هردو آنها به یک معنا هستند و فرد در آخرین مرحله از مهاجرت به آن میرسد و به عبارتی پاسپورت استرالیا را دریافت می‌کند.
  • سازمان های ارزشیابی مدارک در استرالیا با سیستم تحصیلی در ایران کاملا آشنا می باشند.
  • این ویزا ویزایی 4 ساله و موقت است که در صورت انجام تمامی تعهدات به ویزای دائم منجر خواهد شد.

افرادی که در ابتدای مسیر مهاجرت هستند معمولا اولین سوالی که به ذهنشان می‌رسد این است که چطور و از کجا باید شروع کنند؟ پاسخ به این سوال به نوع مهاجرت و شرایط متقاضی بستگی دارد. به‌عنوان مثال، مهاجرت از طریق ویزای کار، سرمایه‌گذاری، ازدواج یا تحصیلی می‌تواند مسیر متفاوتی داشته باشد. در این نوع ویزا شخص متخصص و ماهر می تواند به استرالیا سفر کند و در شغل مورد نظرش به اشتغال بپردازد.

دانش‌آموزان زیر ۱۸ سال علاوه بر این که باید فرم‌های مربوطه را پر کنند لازم است تا فردی را به عنوان گاردین به همراه خود به این کشور ببرند. کوتاه‌ترین زمان ممکن به ویزاهای موقت working holiday در این کشور اختصاص دارند که ۴۵ روزه اعطا می‌شوند. مهاجرانی که موفق به دریافت پاسپورت استرالیا شوند، می‌توانند به ۱۰۵ کشور دنیا بدون محدودیت سفر کنند. از میان این ۱۰۵ کشور می‌توان به بریتانیا، آمریکا، سوئیس، هلند، آلمان، نروژ و ایتالیا اشاره کرد.

دولت استرالیا نقش مثبتی در مناسبات جهانی ایفا می‌کند و از توسعه اقتصادی در منطقه خود حمایت می‌کند. «ادیسه» یک شرکت مهاجرتی است که در سال 2004 با افتتاح دفتر ونکوور، به طور رسمی فعالیت خود را در زمینه مشاوره امور مهاجرت در کشور کانادا شروع کرد. در همان سال به منظور سهولت در ارائه خدمات و تسریع پروسه های مهاجرتی -پس از اخذ مجوز کاریابی بین المللی- دفتر تهران نیز افتتاح شد. ویزاهای کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری دو نوع ویزای دیگر هستند که نسبت به ویزاهای اسکیل ورکر شرایطشان آنچنان سخت‌گیرانه نیست اما در عوض به سرمایه اولیه بیشتری نیاز دارند. ویزای پناهندگی به افرادی تعلق می‌گیرد که در کشور خود امنیت جانی ندارند.

بررسی راه های مهاجرت به استرالیا

در واقع افرادی که حوزه شغلی آن‌ها در هیچ یک از این سه شغل نگنجد، شانس چندانی برای اخذ ویزای کاری استرالیا نخواهند داشت. از طرفی دیگر توجه داشته باشید که کشور استرالیا به دلیل وسعت جغرافیایی خود، در برخی از مناطق کم‌ جمعیت و روستایی سرمایه‌گذاری بیشتری بر متقاضیان مهاجرت کاری می‌کند. به همین دلیل افرادی که خواهان دریافت ویزای کاری در مناطق کم‌ جمعیت هستند، شانس بهتری برای اخذ ویزای کاری استرالیا خواهند داشت. از معروف‌ترین ویزاهای این دسته می‌توان به ساب کلس 887، 491، 489، 494 و 187 اشاره کرد. متوسط درآمد افراد شاغل در کشور استرالیا آن هم پس از کسر مالیات در حدود سالانه 60 هزار دلار استرالیا می‌باشد. کیفیت بالای زندگی، اقتصاد با ثبات، پیشرفت و رفاه وصف نشدنی در این کشور، جغرافیا و اقلیم کم نظیر و نظام آموزشی بسیار قوی، معتبر و عالی در سطح جهانی تنها چندی از مهم‌ترین دلایل تمایل افراد را برای مهاجرت به این کشور تشکیل می‌دهند.