دولت استرالیا نقش مثبتی در مناسبات جهانی ایفا میکند و از توسعه اقتصادی در منطقه خود حمایت میکند. «ادیسه» یک شرکت مهاجرتی است که در سال 2004 با افتتاح دفتر ونکوور، به طور رسمی فعالیت خود را در زمینه مشاوره امور مهاجرت در کشور کانادا شروع کرد. در همان سال به منظور سهولت در ارائه خدمات و تسریع پروسه های مهاجرتی -پس از اخذ مجوز کاریابی بین المللی- دفتر تهران نیز افتتاح شد. ویزاهای کسبوکار و سرمایهگذاری دو نوع ویزای دیگر هستند که نسبت به ویزاهای اسکیل ورکر شرایطشان آنچنان سختگیرانه نیست اما در عوض به سرمایه اولیه بیشتری نیاز دارند. ویزای پناهندگی به افرادی تعلق میگیرد که در کشور خود امنیت جانی ندارند.
به همین دلیل خیلی از نیروهای کار از کشورهای مختلف دنیا راهی استرالیا میشوند. دریافت اقامت استرالیا به صورت دائم برای متخصصین و افراد ماهری که حداقل ۲ سال برای یک اسپانسر کاری تایید شده در استرالیا کار کرده باشند امکان مجله خبری مهاجرت پذیر است. اقامت دائم استرالیا برای این دسته از افراد امتیاز بزرگی محسوب می شود. دریافت اقامت استرالیا و مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری و راه انداختن تجارت و کسب و کار در این کشور بسیار محبوب و معمول است.
اقامت استرالیا با ویزای اسکیلد ورکر
مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی روشی است که به هیچ عنوان مورد تأیید نیست و توصیه نمیشود. زیرا این روش خطرات و زیانهای مالی و جانی بسیاری را برای شما به همراه خواهد داشت. دولت استرالیا شرایط و قوانین سختی را برای دریافت اقامت از طریق پناهندگی وضع کرده است و اینگونه پروندهها با سختگیری بیشتری از طرف افسرهای عالی سازمان ملل مورد بررسی قرار میگیرند. به همین دلیل با وجود روشهای قانونی و ایمن متعدد استفاده از روشی مانند پناهندگی برای دریافت اقامت این کشور منطقی و عاقلانه نیست.
در واقع افرادی که حوزه شغلی آنها در هیچ یک از این سه شغل نگنجد، شانس چندانی برای اخذ ویزای کاری استرالیا نخواهند داشت. از طرفی دیگر توجه داشته باشید که کشور استرالیا به دلیل وسعت جغرافیایی خود، در برخی از مناطق کم جمعیت و روستایی سرمایهگذاری بیشتری بر متقاضیان مهاجرت کاری میکند. به همین دلیل افرادی که خواهان دریافت ویزای کاری در مناطق کم جمعیت هستند، شانس بهتری برای اخذ ویزای کاری استرالیا خواهند داشت. از معروفترین ویزاهای این دسته میتوان به ساب کلس 887، 491، 489، 494 و 187 اشاره کرد. متوسط درآمد افراد شاغل در کشور استرالیا آن هم پس از کسر مالیات در حدود سالانه 60 هزار دلار استرالیا میباشد. کیفیت بالای زندگی، اقتصاد با ثبات، پیشرفت و رفاه وصف نشدنی در این کشور، جغرافیا و اقلیم کم نظیر و نظام آموزشی بسیار قوی، معتبر و عالی در سطح جهانی تنها چندی از مهمترین دلایل تمایل افراد را برای مهاجرت به این کشور تشکیل میدهند.
سوالات متداول شما درباره مهاجرت به استرالیا
افرادی که در ابتدای مسیر مهاجرت هستند معمولا اولین سوالی که به ذهنشان میرسد این است که چطور و از کجا باید شروع کنند؟ پاسخ به این سوال به نوع مهاجرت و شرایط متقاضی بستگی دارد. بهعنوان مثال، مهاجرت از طریق ویزای کار، سرمایهگذاری، ازدواج یا تحصیلی میتواند مسیر متفاوتی داشته باشد. در این نوع ویزا شخص متخصص و ماهر می تواند به استرالیا سفر کند و در شغل مورد نظرش به اشتغال بپردازد.
- در کشور استرالیا 37 دانشگاه دولتی و 5 دانشگاه خصوصی به همراه چندین موسسه آموزشی و کالج با کیفیت آموزشی بسیار بالا وجود دارند.
- مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت، ساده ترین راه برای ورود به ایالات متحده و دریافت گرین کارت میباشد.
- کشور استرالیا سالهاست که در لیست مهاجر پذیرترین کشورهای دنیا قرار دارد از این رو مقصد محبوبی برای مهاجران ایرانی برای اخذ اقامت به حساب میآید.
- در این شرایط، کارفرما باید ابتدا بیزینس خود را در اداره مهاجرت استرالیا ثبت کند، سپس اثبات کند که برای موقعیت شغلی مدنظرش نتوانسته نیروی کار بومی خوب و ماهر (فرد مقیم یا سیتیزن استرالیا) پیدا کند.