امروزه مهاجرت تحصیلی و پس از آن کاری به خصوص برای ایرانیان از رایجترین روشهای مهاجرت به کشور استرالیا هستند. در ادامه مقاله با ما همراه شده تا تمامی اطلاعات مورد نیاز در زمینه مهاجرت به استرالیا را شرح دهیم. بنا به شرایط سنی، تحصیلی و شغلی شما، روش های متفاوتی برای مهاجرت به استرالیا می تواند وجود داشته باشد.
مهاجرت به استرالیا از طریق اسپانسرشیپ خانواده
کشور استرالیا به علت برخورداری از وضعیت اقتصادی و رفاه اجتماعی مطلوب، یکی از محبوبترین مقاصد برای مهاجران مختلف است. این مطلب به شما کمک می کند تا بدانید چه ویزایی مناسب شما است و برای اخذ هر نوع ویزا به چه مدارکی احتیاج دارید. یکی از نکات عجیب و جالب درباره کشور استرالیا دانستن این واقعیت است که به دلیل قرار گرفتن این کشور در نیمکره جنوبی همه فصول در استرالیا با دیگر فصول در سراسر جهان متقارن هستند. به این معنی که زمستان در سراسر جهان با تابستان در استرالیا همزمان است. این موضوع بسته به شخصیت شما میتواند موضوعی جالب و یا آزاردهنده تلقی شود. به طور کلی برای اخذ ویزای PR استرالیا حداقل به ۶۵ امتیاز نیاز دارید.
آنها میتوانند از طریق ساب کلسهای 804، 884، 864، 173، 143، 103 و 870 اقدام کنند. برخی از ویزاهای نامبرده به صورت موقت و برخی تحت شرایطی همراه با اقامت دائم هستند. همسر بنده فوق لیسانس زبان فرانسه هستن از دانشگاه دولتی و حدود 14 سال سابقه کار دارن در زمینه های مختلف زبان فرانسه و انگلیسی . افرادی که اقامت استرالیا دارند، می توانند نقش حامی یا اسپانسر را ایفا کرده و اقامت موقت یا دائم استرالیا را برای اعضای خانواده خود نیز بگیرند. ویزاهایی که در این بخش صادر میشوند، ویزای خانواده استرالیا Family Visa نام دارند.
اما به طور کلی ویزای کارآفرینی وویزای گلوبال تلنت استرالیااز سریعترین راههای مهاجرت به این کشور است. برای کارآفرینی در استرالیا متقاضی در صورتی که سرمایه مورد نیاز را داشته باشد و بتواند کسب و کاری سودآور در استرالیا تأسیس کند، میتواند اقامت دائم این کشور را نیز دریافت نمایید. در صورتی که فرد متقاضی دارای شهرت بین المللی در زمینه خاصی باشد، مسیر ویزای گلوبال تلنت برای وی بهترین و سریعترین راه دریافت اقامت است. ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس 188 یک ویزا با شرایط امتیاز بندی است و شما باید بتوانید یک حداقل امتیاز را کسب کنید تا بتوانید برای آن اقدام کنید. از این رو ما به شما حداقل شرایط لازم برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری را معرفی میکنیم. از این رو در ادامه با امتیاز آیتمهایی مانند سن، سطح زبان، مدرک تحصیلی، میزان دارایی شما در ایران و میزان ترنول کسب و کار شما را بررسی میکنیم.
- شرکت سلکت ویزا مفتخر است که اعلام نماید به عنوان اولین شرکت مهاجرتی ارایه کننده خدمات مهاجرت به استرالیا ، از نظارت مستقیم وکیل رسمی اداره مهاجرت استرالیا بهره خواهد برد.
- در نتیجه یکی از بهترین انتخابها برای مهاجرت کشور استرالیا خواهد بود.
- انجام موفقیت آمیز این مرحله در نتایج باقی مراحل این کار تاثیر بسزایی دارد.
- مثلا برای مسیر تحصیلی می بایست به دانشگاه بروید و ثبت نام خود را قطعی کنید و در کلاس ها شرکت نمایید.
- البته این هزینه ها به شهر محل زندگی، موقعیت و شرایط خانه شما، تعداد افراد خانواده، سبک زندگی و بسیاری از معیارهای دیگر وابسته است.
- اداره مهاجرت استرالیا ۸ ویزای کاری را برای مهاجرت کاری به استرالیا مشخص کرده است که بهصورت موقت و یا همراه با اقامت دائم میباشند.
استرالیا برای قرن ها است که مهاجران زیادی را می پذیرید به همین دلیل فرهنگ مهاجر پذیر بالایی دارد و تازه واردان به راحتی در جامعه پذیرفته می شوند. اگر هم قرار باشد این تغییر، مهاجرت به کشور دیگری باشد، مسلما باید قبل از هر اقدامی حسابی تمام زوایای کار را بررسی کنید. در این که مهاجرت به استرالیا مزایای زیادی برای شما در بر خواهد داشت، هیچ شکی نیست! اما از چالشهایی مانند تفاوتهای فرهنگی و شرایط جدید زندگی در یک کشور بیگانه هم نمیتوان چشمپوشی کرد. توصیه ما به شما این است که بعد از کلی تحقیق و بررسی و با یک دید باز تصمیم خود را در این زمینه نهایی کنید. کاربرد دوم این ویزا نیز برای کسانی است که همسرشان در استرالیا کار میکند.
مهاجرت به انمهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایهگذاری از جمله این روشها هستند. همچنین در مورد هزینهها، شرایط، مدارک و مزیتهای مهاجرت به این کشور و تمام نکات لازم برای اخذ اقامت استرالیا صحبت کردیم. مجله خبری مهاجرت برای دریافت این ویزای استرالیا باید طی 2 سال قبل از اقدام برای اخذ اقامت دائم در این کشور، حداقل یکسال حضور داشته باشید. همچنین باید سابقه مدیریت کسب و کار داشته باشید تا واجد شرایط محسوب شوید.
جزییات هزینه ی هر ویزا را می توانید در بخش ویزاهای استرالیا شادا مشاهده کنید. در حالت کلی هزینه ویزاهای مهارتی بسته به وضعیت تاهل و عنوان شغلی شما می تواند حدود 250 تا 350 میلیون تومان باشد. همچنین هزینه ویزاهای سرمایه گذاری و تجاری حدود 500 میلیون تومان و هزینه ویزای تلنت حدود 200 میلیون تومان است و در مورد ویزاهای تحصیلی هم بسته به اینکه فرد موفق به گرفتن فاند می شود یا خیر متفاوت خواهد بود.
حائز اهمیت می باشد که متقاضیان برای ارسال فرم و در خواست خود به اداره مهاجرت استرالیا شرایط زیر را دارا باشند . که فقط استانی که اسپانسر شما شده، شما به آنجا می توانید مهاجرت کنید و وقتی ویزا را گرفتید باید به همان ایالت بروید. البته در اینجا شما امکان انتخاب بین چند ایالت و نه همه ایالات استرالیا را دارید. در ساب کلاس ویزای ۱۹۰ از دو سال ویزایی که به شخص اعطا می شود، اگر شخص یک سال کار کند، به وی اقامت دائم اعطا می شود. بنابراین این ویزا مانند ویزای قبل از ابتدا ویزای اقامت محسوب نمی گردند. در این حالت در دو سال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده اقامت کنید.
زمانیکه یک فرد برای یک ویزه در خارج از استرالیا درخواست میدهد، برای تمام انواع یا کلاسهای فرعی ویزای بشردوستانه مد نظر گرفته میشود. این یعنی افراد مجبور نیستند که نام یک کلاس فرعی خاص را تحت این پروگرام تعیین کنند. دولت استرالیا میتواند به افراد ویزه پناهندگی نوع فرعی 203 که یک ویزه فوری بوده و برای افراد تحت تعقیب و تهدید جدی صادر میشود، در نظر بگیرد. لازم به ذکر است که ویزای پناهندگی نوع فرعی 204 در اختیار زنانی قرار میگیرد که در خارج از کشور محل اقامت شان زندگی کرده و در معرض خطر و تحت اذیت و آزار جنسی جدی قرار داشته و از سوی کسی حمایت نمیشوند؛ ویزه این گروه از افراد با سرعت بالاتری مورد بررسی قرار میگیرد. در این روش مهاجرتی شخص متخصص و ماهر باید توسط اسپانسر کاری خود ، یعنی شرکتی که برای آن مدت ۲ سال کار کرده است برای دریافت اقامت دائم استرالیا کاندید شود.
نوع دیگری از ویزاهای سرمایه گذاری در استرالیا Business Talent visa می باشد. متقاضیان می توانند از طریق این ویزا در کشور استرالیا تجارت جدیدی را راه اندازی نمایند و به توسعه آن تجارت بپردازند. افراد باید در نظر داشته باشند که از نظر دولت و اداره مهاجرت کشور استرالیا واجد شرایط دریافت این ویزا خواهند بود یا خیر. استرالیا به دلیل وجود استاندارد های بالای زندگی و شرایط ایده آل اقتصادی مورد توجه سرمایه گذاران بسیاری در سطح جهان قرار گرفته است.