ویزاها و هزینه مهاجرت اقامت و مهاجرت به استرالیا ۲۰۲۳-همیار مهاجرت

مثلاً شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا با شرایط ویزای کار استرالیا متفاوت است. بالاتر، در هر کدام از روش‌های مهاجرتی به جزئیاتی از شرایط مهاجرت به استرالیا اشاره شد. شرایط دقیق هر کدام از روش‌ها و ویزاها در بخش و مطلب مربوطه مطالعه کنید.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی

امروزه، استرالیا در کنار کانادا و آمریکا به یکی از مقاصد اصلی مهاجرین تبدیل شده است. استرالیا توانسته با فراهم کردن بستری مناسب از نظر شغلی و اقتصادی به یکی از پیشگامان در زمینه جذب مهاجرین جویای کار، تحصیل و سرمایه گذاری تبدیل شود. مهاجرت به استرالیا یا هر کشور دیگری تصمیم و انتخاب بزرگی است که یک فرد برای خود و خانواده خود انجام می‌دهد. این تصمیم‌ گیری زمانی رخ می‌دهد که دافعه کشور مبدا مانند شرایط شخصی و خانوادگی فرد، اجتماعی، اقتصادی و یا آموزشی بیشتر و پر رنگ تر از جاذبه آن باشد.

✔️شرایط لازم برای مهاجرت به استرالیا در انواع روش های مهاجرتی متفاوت است. برخی از این شرایط دارا بودن تمکن مالی، داشتن ویزای استرالیا و یا محدودیت های سنی می باشد که این موارد به صورت جزئی در مقاله ارائه شده است. همان طور که ذکر شد، شرایط بالا برای تمامی روش های مهاجرت به استرالیا صادق است.

این ویزا مناسب افرادی است که تمام خانواده آنها (پدر، مادر، خواهر، برادر و فرزند) در استرالیا هستند. هزینه های تقریبی تحصیل در استرالیا و همینطور امکان دریافت بورس برای دوره های مختلف در جدول زیر خلاصه شده است. هزینه‌های طی شدن مراحل اداری صدور ویزا، انگشت نگاری و هزینه‌های مشابه بعضی اوقات تغییر می‌کند. ایرانیان فقط دو نوع ویزای توریستی استرالیا (ویزای 600 و 771) را می‌توانند را دریافت کنند. همان‌طور که بالاتر گفته شد، استرالیا برای تضمین رشد اقتصادی و روشن ماندن تنور بازار کار، بخشی از نیاز خود به نیروهای متخصص را از طریق مهاجرین تامین می‌کند. وجود روش‌های متنوع مهاجرت، شغل فراوان، آب‌وهوای مطلوب و اقتصاد خوب از جمله دلایل مهاجرت به استرالیا است.

  • فرزند در صورت اثبات وابستگی تا سن 23 سال روی پرونده پدر و مادر قرار می گیرد.
  • این سه روش برای متقاضیانی است که به دنبال اخذ اقامت دائم استرالیا برای خود و خانواده خود باشند.
  • همچنین این کشور به دلیل کمبود نیروی ماهر با آغوش بازتری از کادر درمانی استقبال می کند.
  • ۲- افرادی که ثبت شرکت در استرالیا را برای مهاجرت به استرالیا انتخاب کرده‌اند اغلب از رضایت بالایی برخوردار هستند، این در حالی است که مهاجرت از طریق un استرالیا رضایت کمی به همراه دارد.

پس از ورود به استرالیا و ازدواج با شریک زندگی خود، می توانید برای ویزای پارتنر درخواست دهید. شهروند استرالیایی، مقیم دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند واجد شرایط به عنوان حامی متقاضی ویزای ازدواج احتمالی (زیر کلاس 13) عمل می کند. اسپانسر مسئول است، به طور خاص مسئول مالی، در قبال متقاضی و هر یک از اعضای خانواده وابسته است. اگر بخواهیم مسیرهای مختلف اقامت استرالیا را با یکدیگر مقایسه کنیم، متوجه می شویم که برترین مسیر مجله خبری مهاجرت برای هر شخصی متناسب با شرایط وی می باشد و آسان ترین مسیر مهاجرت به استرالیا برای هر شخصی متفاوت می باشد. یکی دیگر از روش های اقامت استرالیا که مور علاقه بسیاری از متقاضیان می باشد و طرفداران بسیاری را در برمی گیرد مهاجرت از طریق تحصیل در استرالیا می باشد.

بهترین روش مهاجرت به استرالیا کدام است؟

اما در این راستا توجه فرمایید که در این روش برای استرالیا به طور کلی حوزه‌های معاملات املاک و مسکن و یا خرید بنگاه‌های اقتصادی و نمایندگی‌های آن‌ها به عنوان سرمایه‌گذاری معتبر شناخته نشده و نمی‌تواند منجر به دریافت اقامت دائم این کشور گردد. همچنین برخلاف بسیاری از کشورهای اروپایی، سرمایه‌گذاری در بورس و یا خرید اوراق بهادار از انواع روش‌های مهاجرت سرمایه‌گذاری در استرالیا نبوده و این روش نیز نمی‌تواند منجر به اخذ اقامت دائم این کشور گردد. کشور استرالیا انواع مختلفی ویزای کاری ارائه می‌دهد که ممکن است به صورت موقت و یا همراه با اقامت دائم باشند.

✅ کسب حداقل امتیاز لازم برای رشته مورد نظر که بر حسب فاکتورهایی مانند سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار و سطح زبان انگلیسی محاسبه می‌شود. برای اینکه بتوانید برای ویزای کاری استرالیا اپلای کنید باید یک کسب و کار (شرکت) معتبر استرالیایی اسپانسر شما بشود. این به معنی است که شرکت مورد نظر بتواند شما را به عنوان یک خارجی استخدام کند و شما هم بتوانید در حین زندگی در استرالیا آنجا کار کنید.

اگر فردی به دلیل سن بالا نتواند از طریق ویزاهای مهارتی اقدام کند و بیزینس داسته باشد می تواند از طریق ویزای تجاری اقدام کند. یا اگر فردی سن کمی دارد و سابقه کار ندارد بهترین روش مهاجرت، ویزای تحصیلی خواهد بود. یا اگر فردی مدرک دکتری با حداکثر حدود سال سن و سابقه پژوهشی و رزومه مناسب داشته باشد، ویزای تلنت بهترین ویزا خواهد بود. لازم به ذکر است که پناهندگی روشی سخت و نامطلوب است، زیرا اگرچه کشورهایی چون استرالیا به موجب عهدنامه ژنو، از پناهندگان استقبال می‌کنند، اما آن‌ها همواره شهروندان درجه 3 محسوب شده و مردم دید مثبتی نسبت به آن‌ها ندارند.