مهاجرت به استرالیا بررسی راه‌های مهارت و شرایط زندگی در استرالیا-همیار مهاجرت

همواره متقاضیان بسیاری در ایران و سایر کشور ها داشته که با توجه به شرایط اقتصادی، رفاهی و اجتماعی و پیشرفت های چشمگیر به تعداد متقاضیان و علاقه مندان این کشور افزوده می شود. آنها هیچگونه ضمانتی مبنی بر اینکه تقاضای شما حتما در چنین مدت زمانهایی برسی شده و پاسخ داده خواهد شد نداد ه اند. تا سال ۲۰۱۹ بیش از ۷/۵ میلیون نفر مهاجر در این کشور زندگی می‌کردند، که این اندازه نسبت به سال ۲۰۱۸، ۲۹/۷٪ بالاتر رفته است. ایرانی ها درصد زیادی از مهاجران این کشور را به خود اختصاص داده‌اند، که این آمار نشان می‌دهد شرایط زندگی در استرالیا باب میل ایرانیان است. متقاضیان باید در نظر داشته باشند که حداقل ۱۰٪ از بودجه توافق شده را ۱۲ ماه قبل از شروع فعالیت باید به سازمان کارآفرینی در استرالیا پرداخت نمایند. در سال ۲۰۱۶ این ویزا جایگزین چند نوع ویزای دانشجویی و دانش آموزی متفاوت شده است.

در ادامه مقاله هزینه های لازم برای مهاجرت به این کشور و مزایا و معایب زندگی در استرالیا نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت. یکی از بهترین و مطمئن‌ترین راه‌های مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت دائم این کشور، کار در استرالیا است. ویزاهای کاری استرالیا تنوع بسیاری دارند که با توجه به شرایط متقاضی نوع آن مشخص می‌گردد. ویزاهای کاری این کشور اغلب با توجه به میزان تحصیلات، مهارت‌های فردی، تجربه کاری و مدرک زبان سنجیده و نوع آن مشخص می‌شود. افراد متقاضی در صورت پذیرفته شدن، می‌توانند وارد خاک استرالیا شده و اقامت کاری دریافت کنند. اداره مهاجرت به استرالیا ویزاهایی متفاوتی برای افراد متقاضی مهاجرت به این کشور ارائه می‌دهد.

البته که در این بخش از مطلب ویزاهای سرمایه‌گذاری استرالیا را به طور کامل معرفی خواهیم کرد. مانند ویزاهای کاری موقت استرالیا، در ویزاهای دائم نیز فقط دو ویزای 189 و 190 برای ایرانیان صادر خواهند شد. به همین دلیل اگر قصد دارید تا به صورت کاری در این کشور اقامت دائم داشته باشید، باید برای این دو ویزا درخواست بدهید. از طریق مختلف ازجمله اخذ ویزای کار، سرمایه‌گذاری، ازدواج، والدین، تحصیلی و.. تا اینجای مقاله شرایط مجله خبری مهاجرت در انواع ویزاها را بررسی کردیم.

مهاجرانی که موفق به دریافت پاسپورت استرالیا شوند، می‌توانند به ۱۰۵ کشور دنیا بدون محدودیت سفر کنند. از میان این ۱۰۵ کشور می‌توان به بریتانیا، آمریکا، سوئیس، هلند، آلمان، نروژ و ایتالیا اشاره کرد. نوع دیگری از شرکت‌هایی که می‌توانید در آلمان تاسیس کنید، شرکت سهامی است. امکان ثبت شرکت‌هایی دیگری مانند شعبه یک شرکت اصلی خارج از آلمان نیز در آلمان وجود دارد که شرایط و ضوابط خود را دارد. ابتدا باید بررسی بشود که کدام ویزا برای متقاضی مناسب است، سپس در مورد شرایط اخذ آن ویزا تحقیق شود.

  • به همین دلیل هزینه‌ای که باید برای مهاجرت به استرالیا بپردازید، با توجه بیشتر شدن دوره تحصیلی افزایش پیدا خواهد کرد.
  • این وکلای حقوقی هم هزینه های مجزایی را در فرآیند مهاجرت از افراد دریافت می کنند.
  • به همین دلیل اگر قصد دارید که روش سرمایه‌گذاری را برای مهاجرت به استرالیا انتخاب کنید، بهتر است که ویزاهای این روش را بهتر بشناسید.

متاسفانه متقاضیان زیادی به این موضوع توجه نمی‌کنند و به خاطر نقص مدارک با ریجکتی درخواست ویزای خود مواجه می‌شوند. به همین دلیل برای اینکه به موفقیت برسید، مدارک خود را به صورت کامل با ترجمه رسمی جمع‌آوری کنید. ویزای پارتنر استرلیا مختص افرادی است که هنوز ازدواج رسمی نکرده‌اند اما حداقل یک سال است که با هم زندگی می‌کنند. شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای پارتنر مشابه ویزای ازدواچ است. به این افراد در ابتدا یک ویزای ۲ ساله اعطاء می‌شود تا به استرالیا مهاجرت و در کنار پارتنر زندگی کنند. اگر بعد از مدت معین، مشکلی نداشتند و رابطه همچنان ادامه داشت، می‌توانند این ویزا را به اقامت دائم تبدیل کنند.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری

اگر پس از مهاجرت به استرالیا می‌خواهید والدین خود را به همراه داشته باشید، می‌توانید از ساب کلاس 143 کمک بگیرید. در این ساب کلاس شرایط اولیه شبیه به ساب کلاس 103 است، یعنی افراد دارای شرایط اقامت در نیوزلند امکان ارسال درخواست برای این نوع ویزا را دارند. همچنین مزایایی که برای ویزای 103 معرفی شدند، در ساب کلاس 143 نیز کاملا در دسترس هستند.

تمام این آزمون های زبان انگلیسی را می توان در مراکز مختلف آزمون در سراسر جهان شرکت کرد. لطفا توجه داشته باشید که آزمون زبان انگلیسی برای ویزای استرالیا باید به روز باشد و در صورتی که چندین سال قبل یکی از این آزمون های زبان را انجام داده اید، باید بررسی کنید که آزمون شما برای درخواست ویزای شما شناخته شود. دقت نمایید که هر مسیر مهاجرتی یک میزان تسلط به زبان انگلیسی را می طلبد اما به طور کلی می توان گفت متقاضی برای اخذ ویزا می بایست مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره 4.5، مدرک PTE آکادمیک با حداقل نمره 30 یا تافل iBT با نمره 32، را ارائه دهد.

ویزای های تجاری استرالیا که از طریق آن دریافت اقامت استرالیا مقدور است مخصوص سرمایه گذازان ، صاحبان مشاغل و کسب و کارها و کسانی است که قصد دارند مناقع تجاری و شغلی خود را در استرالیا دنبال کنند می باشد. خدمات تخصصی دریافت اقامت استرالیا و مهاجرت به استرالیا جزء سرویس های تخصصی و همه جانبه وکلای مهاجرت ایران است. IIL به عنوان عضوی از انجمن مهاجرت استرالیا افتخار دارد هموطنان ایرانی را در کلیه مراحل اقامت استرالیا در همه انواع ویزا های استرالیایی همراهی کند. کشور استرالیا در زمینه سرمایه گذاری موقعیت و امکانات متعددی را برای متقاضیان و علاقه مندان مهاجرت به استرالیا فراهم کرده است. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری به سه نوع سرمایه گذاری معمولی و ویژه و کار آفرینی تقسیم می شود که هر کدام دارای ویژگی ها و شرایط خاص خودشان بوده و تحت ویزای ساب کلس 188 و ۸۱۸ می باشند.

نحوه مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج